Case 3

Z-LINE

2018

Siden det ekstruderede aluminiumsprofil blev introduceret på markedet for belysning, har ZARP Danmark været repræsenteret ved Z-LINE serien.

ZARP Danmark har som producent og underleverandør for blandt andre Fagerhult, Thorn, Zumtobel, Luminex, FLOS, KC Light, Lemvigh Müller og Louis Poulsen leveret en bred vifte af armaturtyper i Z-LINE serien til det skandinaviske marked i et utal af større projekter. Referencerne er utallige og spørg endelig!

Mens en stadig stigende del af armaturerne der leveres på de danske byggepladser importeres fra udlandet, har vi hos ZARP Danmark valgt at fastholde hele vores produktionen i Danmark. Det giver os de bedste muligheder for at lave kundetilpassede løsninger i høj kvalitet med kort leveringstid. For at bevare vores konkurrenceevne leverer vi nu direkte til markedet og sparer dermed grossistleddet.

Arbejder du med et projekt der kræver løsninger der kan lidt ud over det sædvanlige, producerer vi hos Zarp Danmark disse løsninger præcist efter dine ønsker. Z-Line serien kan fremstilles i lange længder og valgfrie farver med mange typer af afskærmninger samt med mulighed for indbygning af diverse tekniske komponenter.

Der findes et hav af udbydere af profilopbyggede armaturer i alle prisklasser på markedet. Du skal vælge Z-LINE når pris og den rigtige løsning skal gå hånd i hånd. Vi går det skridt ekstra det kræver for at sikre at det gode gammeldags håndværk kommer til udtryk i den færdige løsning – og vi gør det i på fabrikken i Havdrup med danske arbejdspladser til gavn for såvel Danmark som for miljøet.

Tilbage til eksempler >

Z-LINE4.jpg
Z-LINE3.jpg
Z-LINE1.jpg
Z-LINE2.jpg

Se flere cases