BELOW 100
Ecophon Hygiene Labotec Ds


BELOW 100 kan anvendes i omgivelser der kræver ekstra opmærksomhed inden projektering påbegyndes. Vi har mulighed for at kundetilpasse BELOW således at I opnår ønskede   klassificeringer og standarder. Dette sker altid i samråd med bygherre og dennes rådgivere.

BELOW er som standardprodukt anvendelig i langt de fleste specialområder. Følgende muligheder for opgradering til rumstandarder: 

 AFSKÆRMNING
Afskærmning leveres i følgende varianter akryl (PMMA) og Polycarbonat (PC) - alt efter funktion. Standardversion er en præget mikroprismatisk afskærmning i både PC og PMMA. Ved særlige krav kan afskærmning leveres i en klar version med helt glat overflade hvor optik og diffusser er bagvedliggende. Afskærmning kan leveres i hele længder op til 6100mm således at overfladen ikke er brudt af samlinger ved dækplader og andre komponenter.

PAKNINGER VED SAMLINGER
Når ventilation anvendes som diffus indblæsning skal der beskyttes mod uønskede jetstrømme ind og ud af profilet. Pakninger kan ligeledes anvendes mellem dækplader og afskærmninger samt ved profilender.

Det er muligt at levere armaturerne med farvefiltre efter ønskede specifikationer. Eksempelvis i røde og grønne nuancer for eksempelvis dyrestalde.

Walk-on-ceiling variant er muligt - skal specificeres. Alle tekniske komponenter placeres eksternt fra profilet i såkaldte teknikbokse, således at service af armaturet foregår fra det ikke rene miljø. LED stav, de lysende områder vil være i moduler af 900mm som kan udskiftes fra teknikloftet.

Øvrige specifikationer: Som standard Focus Ds loft.

Fremstillet til montering og integration i nedhængte systemlofter. BELOW 100 leveres i pulverlakeret hvid farve RAL 9016 og indgår som en integreret komponent i loftets bæreværk, hvor hovedskinner monteres vinkelret på armaturerne i CNC-bearbejdede indskudsprofiler, der meget præcist overholder loftsystemets modulmål. Hovedskinner leveres af loftproducent på mål, eller tilpasses af montør på stedet.

BELOW er et helt lukket teknikprofil. Der er stor frihed til placering af lysåbninger og valg af integrerede tekniske komponenter såsom sprinkler, nødlys og PIR. Der anvendes som standard altid nyeste generation af Philips LED komponenter. 
 
 Alternative produkter kan anvendes på forespørgsel. Single armaturer i hele længder op til 6000mm, alternativt som system i lysbånd. LDT filer og andre relevante filformater kan rekvireres ved at kontakte Zarp Danmark.

 

Se Ecophon >

 

Installation

BELOW er som standard forsynet med stikforbindelser af typen WINSTA®. Vi anbefaler altid en hurtig, sikker og fejlfri installation.


DALI Version

WINSTA MIDI (Blue) Kodning I for Dali +-
Installationen tilsluttes på fastmonteret H-blok beslag på profilets overside. H-blok beslaget giver mulighed for at udføre installationen som et armatursystem. Tilslutning og mellem kabler medfølger ikke. Extern DALI sensor kan tilkobles med et 2-leder.sensortilslutningskabel.

Kontakt Zarp Danmark for vejledning nr. 97-0021.06


1&3 Faset Version

WINSTA MIDI (Black) Kodning A
Installationen tilsluttes på fastmonteret H-blok beslag på profilets overside. H-blok beslaget giver mulighed for at udføre installationen som et armatursystem. Tilslutning og mellem kabler medfølger ikke.

Kontakt Zarp Danmark for vejledning nr. 97-0021.07

Montagevejledning / vejledning nr. 97-0080.00
System diagram / vejledning nr. 97-0021.06
Installationsvejledning / vejledning nr. 97-0069_A
Datasheet / vejledning nr. 97-0058.00
Overensstemmelses / vejledning nr. 95-0014_A
erklæring

 

 
sagsblade.jpg
 

Downloads

Det er ikke muligt at downloade materiale fra www.zarpdanmark.dk. Du kan kontakte Zarp Danmark for et login til vores download center eller kontakte os på mail. info@zarpdanmark.dk

Din vej til det bedste resultat er at kontakte os direkte på telefon hvor vi har mulighed for at guide dig og finde præcist de informationer som er vigtige for dig.