BELOW 100
Ecophon Master™ Rigid Dp


Fremstillet til montering og integration i nedhængte systemlofter. BELOW 100 leveres i pulverlakeret hvid farve RAL 9016. Indgår som en integreret komponent i loftets bæreværk, hvor hovedskinner monteres vinkelret på armaturerne i CNC-bearbejdede indskudsprofiler, der meget præcist overholder loftsystemets modulmål. Hovedskinner leveres af loftproducent på mål, eller tilpasses af montør på stedet.

Systemet fremstår med et 8 mm spor mellem pladerne i den ene retning og en smal fuge i den anden. Below er i Master Rigid DP versionen udviklet således at sporet på 8 mm mellem pladerne kan løbe parallelt med eller på tværs af lampeprofilet.

PRODUKTINFORMATIONER
BELOW er et helt lukket teknikprofil. Der er stor frihed til placering af lysåbninger og valg af integrerede tekniske komponenter såsom sprinkler, nødlys og PIR. Der anvendes som standard altid nyeste generation af Philips LED komponenter. 

Alternative produkter kan anvendes på forespørgsel. BELOW kan ved montering af pakninger og forsegling af afskærmning anvendes i klassificerede rene rum. Opfyldelse af standarder og klassificering sker altid i samråd med bygherre og dennes rådgivere. Single armaturer i hele længder op til 6000mm alternativt som system i lysbånd. LDT filer og andre relevante filformater kan rekvireres ved at kontakte Zarp Danmark.

Se Ecophon >

 

 

Installation

BELOW er som standard forsynet med stikforbindelser af typen WINSTA®. Vi anbefaler altid en hurtig, sikker og fejlfri installation.


DALI Version

WINSTA MIDI (Blue) Kodning I for Dali +-
Installationen tilsluttes på fastmonteret H-blok beslag på profilets overside. H-blok beslaget giver mulighed for at udføre installationen som et armatursystem. Tilslutning og mellem kabler medfølger ikke. Extern DALI sensor kan tilkobles med et 2-leder.sensortilslutningskabel.

Kontakt Zarp Danmark for vejledning nr. 97-0021.06


1&3 Faset Version

WINSTA MIDI (Black) Kodning A
Installationen tilsluttes på fastmonteret H-blok beslag på profilets overside. H-blok beslaget giver mulighed for at udføre installationen som et armatursystem. Tilslutning og mellem kabler medfølger ikke.

Kontakt Zarp Danmark for vejledning nr. 97-0021.07

Montagevejledning / vejledning nr. 97-0080.00
System diagram / vejledning nr. 97-0021.06
Installationsvejledning / vejledning nr. 97-0069_A
Datasheet / vejledning nr. 97-0058.00
Overensstemmelses / vejledning nr. 95-0014_A
erklæring

 

 
sagsblade.jpg
 

Downloads

Det er ikke muligt at downloade materiale fra www.zarpdanmark.dk. Du kan kontakte Zarp Danmark for et login til vores download center eller kontakte os på mail. info@zarpdanmark.dk

Din vej til det bedste resultat er at kontakte os direkte på telefon hvor vi har mulighed for at guide dig og finde præcist de informationer som er vigtige for dig.