BELOW 100
Dampa Kassette CLIP-IN, Skarp Kant


Below 100 DAMPA er specialtilpasset Dampa CLIP-IN dobbelt bæresystem. BELOW udnytter afstanden mellem den øverste bæreskinne og den monterede loftplade og BELOW udgør det dermed for den underste bæreskinne hvor den er monteret. Below opsættes altså hvor en underste bæreskinne kunne sidde og efterlader et gennemgående 100mm bredt spor. BELOW placeres ved væg direkte i kantliste nr. 11. Dette betyder at montagevejledningen for Dampa CLIP-IN kassetter kan følges uden hensyntagen til BELOW-profilet. Hele strukturen og styrken i loftets bæresystem  bevares og der skal ikke tilpasses omkring BELOW-profilet der samtidig fastholder tilstødende kassetter.

PRODUKTINFORMATIONER                                                                                                                                
BELOW er et helt lukket teknikprofil. Der er stor frihed til placering af lysåbninger og til valg og placering af tekniske komponenter som sprinkler, nødlys og PIR. Der anvendes som standard altid nyeste generation af Philips LED komponenter. Alternative produkter kan anvendes på forespørgsel. BELOW kan ved montering af pakninger og forsegling af afskærmning anvendes i klassificerede rene rum.

BELOW 100 Dampa Kassette CLIP-IN, Skarp Kant kan leveres som single-monteret.

Se Dampa >

 

 

Downloads

Det er ikke muligt at downloade materiale fra www.zarpdanmark.dk. Du kan kontakte Zarp Danmark for et login til vores download center eller kontakte os på mail. info@zarpdanmark.dk

Din vej til det bedste resultat er at kontakte os direkte på telefon hvor vi har mulighed for at guide dig og finde præcist de informationer som er vigtige for dig.

 
 
sagsblade_dampa.png