Case 2

BELOW

Design: brd-cph.dk
2018

Med stolthed præsenterer Zarp Danmark den nye armaturserie BELOW 100, som du kan anvende i alle nedhængte loftsystemer der er på markedet.

ZARP Danmark har længe ønsket at tilbyde et produkt der er attraktivt både som færdigmonteret løsning og som en anvendelig funktion når der arbejdes med udbudsbeskrivelser til projekter. Bygningsdelsbeskrivelser og kravsspecifikationer efterlader altid åbninger for at der ved budafgivning kan tilbydes flere typer af løsninger for at sikre størst muligt konkurrenceelement i forhold til alle aspekter der hører under dette. Når BELOW 100 beskrives som funktion i El-beskrivelsen har du større sikkerhed for at de grundlæggende tanker også er tilstede når bygningen afleveres, da BELOW 100 integreres i projektet i samarbejde med den valgte loftsproducent.

BELOW 100 indgår som en integreret komponent i loftets bæreværk. Loftets hovedskinner monteres vinkelret på armaturerne i CNC-bearbejdede indskudsprofiler der meget præcist overholder loftsystemets modulmål. Hovedskinner leveres af loftproducent på mål, eller tilpasses af montør på byggepladsen.

Vi tilbyder altid en 1:1 mockup af din løsning og ZARP Danmark er garanter for at lofter og belysning altid passer sammen ned til mindste detalje når byggeriet går i gang.

PRODUKT INFO

BELOW 100 er et helt lukket teknikprofil, der giver dig stor frihed til placering af lysåbninger og valg af tekniske komponenter såsom sprinkler, nødlys og pir. ZARP Danmark anvender som standard altid nyeste generation af Philips LED komponenter. Armaturet har gode tekniske specifikationer, stor lysåbning, samt en meget lav indbygningshøjde.

BELOW 100 kan ved montering af pakninger og forsegling af afskærmning anvendes i klassificerede rene rum. Opfyldelse af standarder og klassificering sker altid i samråd med bygherre og dennes rådgivere.

Single armaturer fremstilles i hele længder op til 6000mm - alternativt som systemer i lange lysbånd. LDT filer og andre relevante filformater kan rekvireres ved at kontakte Zarp Danmark

ZARP Danmark producerer og leverer gennemtænkte og afprøvede løsninger og anvender komponenter fra førende fabrikater der er tilgængelige på det danske marked. Al metalbearbejdning og montering foregår på vores fabrik beliggende i Havdrup.
Tilbage til eksempler >

layout_BRD_EXTEND_INTEGRATED5.jpg
BELOW1.jpg
BELOW2.jpg

Se flere cases